Klient:
Date:08.oktober.2018

Matpakkedag

Tylldalen bygdekvinnelag ønsket å sette fokus på kosthold og matpakker som har et sunt innhold. I de tre første timene var bygdekvinnelaget sammen med hele skolen for å få elevene til å forstå viktigheten av å ta med en matpakke som var fristende å spise, og hva de kunne gjøre for å få det til. I tillegg laget elevene en frokost blanding fra grunnen av. Da måtte ulike ingredienser kuttes opp og varmebehandles i langpanne. Det gjorde at frokostblandingen fikk en sprø overflate og ekstra god smak.  Kommunens ordfører, Merete Myhre Moen var med elevene i gruppene for å hjelpe til. Skolen og Tylldalen bygdekvinnelag satt stor pris på at hun valgte å bruke sin tid på dette prosjektet. Når alt var ferdig laget, ble maten servert i restauranten og ungene kunne prøvesmake brødskiver og frokostblandingen.