Fredagskaffe

På fredagskaffe var det skolens elgprosjekt som var i fokus. Elevene har arbeidet med tema om elgen på tvers av alle trinn i fjorten dager. Når en arbeider etter fådeltskole-tanken, så lærer elevene mye av hverandre i de fagene som er med. I dette prosjektet var det fokus på fagene kunst og håndverk, mat- og helse, geografi, musikk, norsk og IKT. Alt elevene har arbeidet med i grupper, fikk gjestene oppleve når elevene presenterte sine prosjektplakater. De fikk også oppleve kreative musikk innslag om elgen. Under presentasjonen fikk vi også høre om hvordan det var å reise ut i skogen for å ta imot felt elg (artikkelen kan du finne på hjemmesiden). Før høstferien avsluttet skolen elgprosjektet med elghakk  og selvplukket tyttebærsyltetøy på menyen. Etter at presentasjonen og allsangen var gjennomført, ble det servert kaffe, saft og kake til alle sammen.

Tylldalen skole er veldig glad for at så mange kommer på besøk når vi har anledningen til å vise frem de flinke elevene, som vi er så stolte over.