Fin «Brimidag»

Denne dagen skulle elevene i 5.-7-klasse få prøve seg på ulike måter å lage mat på ute i naturen. Det var mye som skulle gjøres, men alle elevene satte i gang med stort pågangsmot og iver. Vårt kjøkken denne dagen var Sagtrøa og området ved gapahukene.

Og det var ikke småtteri vi skulle gjøre. Det skulle kokes kjøtt i kokegrop, og stekes muffins i «sjustensovn». Fiskemåltid skulle tilberedes sammen med grønnsaker og stekes i folie over bål.  Hamburgere skulle stekes på åpen flamme. Banandessert skulle lages. Det skulle kokes kjøtt i kokegrop, og stekes muffins i «sjustensovn».   Snart duftet det deilig matlukt over hele området, og det ene lekre måltidet etter det andre dukket opp hos de forskjellige gruppene.

Dette var en kjempeflott og ikke minst læringsrik dag. Alle elevene(og lærere) storkoste seg. Kanskje dette er begynnelsen på en kokkekarriere for noen?