Aktiviteter desember 2017

Når kalenderen viser desember, er det mange elever som begynner å telle ned til julaften. I skolen er denne måneden også spesiell, fordi innholdet i skolen blir litt annerledes. Mange aktiviteter handler om forberedelse til gode tradisjonelle markeringer som fremmer gode verdier og godt samhold. Skolen er med å telle ned til julaften ved å arrangere adventsstund, julebakst, juleverksted, besøk i kirka og fokus på andre juletradisjoner. Siste skoledag før jul ble det felles juleavslutning for Tylldalen skole og Lekestua barnehage. Etter gang rundt juletreet og juleleker ble det servert julegrøt med mandel. Til stor glede for alle kom også nissen innom en tur. På slutten av dagen fikk alle skoleungene være med på tur med hest og slede. Bildeserien under viser noen høydepunkter fra de juleaktivitetene som ble arrangert i desember.

Tylldalen skole ønsker alle EN GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR!